10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Reiziger,

Positieve punten:

Presentatie van ons huis via Funda was keurig. Afspraken plannen met potentiële kopers verliep heel vlot. Onderhandelingen verliepen soepel en snel. Contact met Karin verliep erg prettig. Wij hadden het gevoel in goede handen te zijn.

Verbeterpunten:

Eigenlijk vind ik het geen verbeterpunt, maar misschien het volgende: wij zijn ongeduldig van aard en vanuit ons eigen vak gewend om van elke minimale ontwikkeling een terugkoppeling te geven aan onze cliënten. Ik voelde me daardoor wel ‘een drammer’ als ik zelf contact opnam om te horen hoe een en ander verlopen was of dat er nog ontwikkelingen waren. Je bent als verkoper, althans wij zijn dat, erg nieuwsgierig naar wat er gebeurt. Kortom, wij zijn het type cliënt dat alles wil horen de hele tijd....

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van alfredbakker.nl:

Dank voor de mooie woorden! We begrijpen helemaal hoe dat gaat en proberen daar zoveel mogelijk in mee te gaan, zelfs op de zaterdagavond. Soms is er even niet meer te melden. Maar goede feedback waar we rekening mee gaan houden!

Adres: Rijksstraatweg 233, 9752 CA Haren

E-mail: welkom@alfredbakker.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0505344533
KvK: 02080760

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Alfred Bakker Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan