10
/10

Gerard van Laar

beoordeling:

Na een poosje zoeken naar de juiste auto in de juiste uitvoering vonden we deze bij Auto-clinic in het mooie Maastricht. Het was een eindje rijden vanuit Twente maar het was de rit meer dan waard. Even een proefrit gemaakt in de keurig nette outlander en onder het genot van een bakje koffie de koop gesloten. Een weekje later de auto opgehaald met nieuwe apk en de rit naar huis was een feestje. Dankjewel Bram van Auto Clinic voor de goede service en kwaliteit en klantvriendelijkheid!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Auto Clinic heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan