10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
Dhr. Hanco van Dijk,

Beoordeling:

De communicatie was helder en ik hoefde niet lang te wachten op een antwoord of terugkoppeling. AZ heeft veel werk gehad en me goed begeleid met de aankoop. De vraagprijs is ook goed omlaag gegaan, waarvoor dank. Beiden zijn ook absoluut fijne mensen om mee om te gaan. AZ raad ik zeker aan als u van hun diensten wilt gebruik maken. Een aantal zaken kon ik zelf doen maar ook dit is door AZ gedaan, top! *De review die ik hieronder lees,kan ik me bij aansluiten,ik weet vaak de juiste woorden niet* De wijn gaat pas open als jullie hier zijn om te zien wat het geworden is! Heren bedankt voor alles, ik ben blij met mijn appartement dankzij jullie!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Ruisdaelstraat 2A, 4462 AD Goes

E-mail: info@az-aankoopmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 06 3979 7155
KvK: 65505816

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
AZ aankoopmakelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan