10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
Mevr. Anne Crivits,

Beoordeling:

Het vinden van een geschikte woning was voor ons, gezien de afstand tussen onze woonplaats en de plek waar we heen wilden, een hele klus. Daarom vroegen we Alex Zwolle als aankoopmakelaar. De manier waarop hij dat gedaan heeft, klopte voor ons helemaal. Alex stemt af op je vragen en voelt aan wat passend is. Hij geeft je de ruimte die nodig is, maar is op de juiste momenten ook heel efficiënt en to the point. Alex is betrokken en geïnteresseerd maar ook discreet. Zijn rustige manier van doen is vertrouwenwekkend. Door zijn open houding voelden we ons nooit gehinderd om bij hem aan te kloppen met een vraag. Ook na de aankoop heeft Alex ons op vrijlatende wijze meerdere bruikbare adviezen gegeven, o.a. wat betreft vakmensen en bedrijven voor de noodzakelijke verbouwingen. Dit kon hij doen omdat hij vanuit zijn ervaring over een groot netwerk beschikt.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Ruisdaelstraat 2A, 4462 AD Goes

E-mail: info@az-aankoopmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 06 3979 7155
KvK: 65505816

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
AZ aankoopmakelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan