9
/10
7 Lokale marktkennis
8 Deskundigheid
7 Enthousiasme
7 Communicatie

Kolkman Business Administration

positieve punten:

Aardige mensen met goede kennis van zaken. Ik moet wel zeggen dat de rapportage van de taxaties bijzonder traag was, geen probleem maar het viel me wel op.

reactie

Bedankt voor uw review. Bij Boers & Lem streven wij er altijd naar om onze taxatierapporten binnen twee weken aan te leveren, zoals wij aangeven in onze opdracht tot dienstverlening. Wij vinden het dan ook vervelend, dat dit rapport langer op zich heeft laten wachten. Fijn om te zien dat u buiten dat, onze diensten zo positief waardeert.

Reactie van Boers & Lem

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Boers & Lem heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan