BOOK-KING

BOOK-KING is een bijzonder administratiekantoor.

Natuurlijk verzorgen wij net als elk kantoor gewoon alle ondernemersverplichtingen. Echter u heeft niet alleen een plichten, maar ook rechten. Dat kant van het verhaal blijven we herhalen. Hierdoor merken onze klanten snel verschil in onze mentaliteit, werkwijze en resultaat. En dat maakt ons speciaal! Dat stukje vertrouwen dat de belastingconsulent voor u werkt en niet voor de fiscus. U heeft recht op bezwaar, u heeft recht op gehoor en u heeft recht op proportie! Wij denken met u mee.
Onze beoordeling 9.1 / 10
14 beoordelingen
14 beoordelingen

14 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 9
Werkwijze 10
Farah Farouk,

Positieve punten:

Als startende ondernemer ben ik zeer tevreden met BOOK-KING, de werkwijze is efficiënt en overzichtelijk, eerst een leuk kennismaking gesprek gehad, daar word je goed uitgelegd hoe je de app optimaal kunt gebruiken, en voor vragen kun je altijd terecht de communicatie is uitstekend! Kortom, BOOK-KING is zeker een aanrader!!

Verbeterpunten:

Keep up the good work!💪

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Werkwijze 10
NL Verhuislift,

Positieve punten:

Kort gezegd een fantastische boekhoudkantoor. Book King ontzorgd NL Verhuislift volledig en straalt rust uit. Ze hanteren zeer redelijke tarieven voor het werk wat ze verrichten. Daarbij ook complimenten voor het team, deze zijn zeer flexibel ingesteld en staan klaar voor je indien nodig! De communicatie is subliem, snelle opvolging, telefonisch paraat en het contact is sinds jaar en dag heel fijn! Het is daarom een aanrader en prettig om mee samen te werken.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Werkwijze 10
Klusvriend,

Positieve punten:

Jonah is een rustige vriendelijke jonge man die veel verstand heeft van cijfers en regelgeving omtrent boekhouding en belastingen. Boeking doet inmiddels al wat jaartjes doe boekhouding van mij en m'n vrouwtje. Wij zijn er tevreden omdat hij meedenkt en altijd voor je klaarstaat zelfs af en toe in de avonduren. Ook hebben we book king geadviseerd aan andere zelfstandige die ook erg tevreden zijn. Ga zo door Jonah en ik hoop dat Book king nog vele jaren onze cijfers mag controleren.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Klantvriendelijkheid 7
Werkwijze 9
Silk Road Cuisines,

Positieve punten:

Na aantal jaren zelf de boekhouding te hebben gedaan is het zover gekomen dat het me te veel werd. De hoeveelheid administratie maakt het hebben van een onderneming niet meer leuk. De scherpe tarieven was voor mij het begin om met BOOK-KING te gaan praten. Daarna werd het me duidelijk dat ook integriteit en eerlijkheid ernaast staan. Tot op heden dik tevreden. Op nog vele jaren

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Werkwijze 10
Biodisa,

Positieve punten:

Als reactie op jouw vraag om onze mening over BOOK-KING te beschrijven zeg ik dat wij sinds eind 2016 een zeer tevreden klant zijn. Omzet belastingen, belasting aangiften, administratieve werkzaamheden en advies. Wat het voor ons ook nog eens aantrekkelijk maakt zijn de lage kosten. Inmiddels een paar collega’s aangeraden en wij blijven voorlopig klant.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Kampenringweg 45D, 2803 PE Gouda

E-mail: info@book-king.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0851302729
KvK: 65133153

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
BOOK-KING heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan