10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Deskundigheid 10
Dhr. Arjan Aarnoudse,

Beoordeling:

Een fantastische tweewieler zaak. We zijn hier al vele jaren klant en komen elke keer met plezier terug. De fijne warme manier van communicatie maakt dat je jezelf echt klant voelt. Niks is teveel en je wordt altijd met een lach geholpen. Het gaat ze niet om de duurste fiets verkopen maar om jou een fiets te verkopen waar je blij mee bent. De tweedehands afdeling is enorm en hier hebben we al vele malen prachtige fietsen gevonden voor de kinderen en ons zelf. De service is goed met gratis thuis ophalen en afleveren van je fiets voor onderhoud. Kortom, een topzaak.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Boezemweg 19, 3255 MC Oude-Tonge

E-mail: info@breemantweewielers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 641324
KvK: 23033490

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Breeman Tweewielers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan