Caro Campers

Caro Campers

Onbezorgd erop uit trekken voor een vakantie met een nieuwe camper. Genieten van alle vrijheid die een camper je kan bieden en die ook is voorzien van alle gemakken. Caro Campers staat voor u klaar om u een onvergetelijke campervakantie te bezorgen Wij verhuren campers zonder moeilijke voorwaarden, gewoon op basis van goed vertrouwen.
Onze beoordeling 9.4 / 10
13 beoordelingen
13 beoordelingen

13 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Kwaliteit 9
Uitvoering 10
Communicatie 9
J. van der Dool,

Positieve punten:

We zijn met de camper van Caro Campers naar een meeting in Zweden geweest. Wat een belevenis, zeer goed en mooi zo’n camper. Alles leek wel nieuw ! zo mooi en schoon. Uitleg was goed en afdoende . We hebben een zeer leuke week gehad het was alleen jammer dat het regende. Volgende keer weer een camper bij Caro Campers vandaan zeker weten ze zijn super. En nog een flesje wijn bij vertrek leuk hoor.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van carocampers.nl:

Super bedankt voor de leuke reactie en we zien jullie graag terug! Groetjes Carolien
8
/10
Kwaliteit 7
Uitvoering 7
Communicatie 8
Anoniem,

Positieve punten:

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Caro. De camper was schoon en netjes en werd door leuke mensen afgeleverd. Het sanitair zoals de douche zag er perfect en schoon uit, we hebben er alleen geen gebruik van gemaakt want dat was onderweg zeer goed geregeld op de campings. We hebben 1 keer een 7,5 gegeven . Maar dat kwam omdat de fietsen niet in de camper pasten. Er was wel een fietsenrek achterop de auto dus er was wel aan gedacht. Maar wij vonden het veiliger binnen in de camper.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van carocampers.nl:

Hartelijk dank voor de beoordeling en heel graag tot ziens! Groetjes Carolien
10
/10
Kwaliteit 10
Uitvoering 10
Communicatie 10
Louise,

Positieve punten:

Echt een super bedrijf! Ik heb een geweldige rondreis gemaakt met een van hun campers. De service was ook super goed. De uitvoering van de camper zelf was helemaal top! Ik heb me echt nergens zorgen over moeten maken. Ik hoef alleen maar te tanken en te rijden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van carocampers.nl:

Hartelijk dank voor de beoordeling!

Adres: Lijnbaanstraat 4, 2222 AR Katwijk

E-mail: info@carocampers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 06 30 52 72 47

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Caro Campers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan