Carpe Diem Makelaardij

Het team van Carpe Diem Makelaardij

Het leven bestaat uit keuzes maken: vaak heel klein, soms wat groter. Een huis (ver)kopen behoort tot de laatste categorie. Een hoofdstuk sluit je af, om een nieuwe bladzijde te beschrijven. Blader niet teveel terug, maar kijk naar wat vandaag te vertellen heeft. Het kan je nog wel eens verrassen! Carpe Diem – Pluk de dag
Onze beoordeling 9 / 10
49 beoordelingen
49 beoordelingen
filter

49 klantbeoordelingen

98 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Met Sanne Aalbers van Carpe Diem makelaardij is ons huis goed en snel verkocht. De samenwerking verliep perfect. Goede begeleiding tijdens het hele proces. Vakkundig, professioneel en altijd bereikbaar, ook via WhatsApp. Met Sanne Aalbers als verkoop en aankoopmakelaar ben je, wat ons betreft, verzekerd van een succesvolle aan en verkoop van je oude en nieuwe huis!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Carpe Diem Makelaardij:

Wauw wat een prachtige beoordeling! Bedankt voor de fijne samenwerking en heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groeten, Carpe Diem Makelaardij
8
/10
Persoonlijke aandacht 8
Bereikbaarheid 8
Dhr. Dijkhuizen,

Positieve punten:

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. Ze heeft het heel goed opgepakt en is er gelijk achter aan gegaan. Ook verliep de communicatie super goed. De bezichtigingen verliepen ook perfect.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Persoonlijke aandacht 10
Bereikbaarheid 10
Dhr. Hans,

Positieve punten:

De service van Carpe Diem makelaardij is fantastisch ze hebben mij goed geholpen met het hele proces. Ook zijn ze erg klantvriendelijk en is de communicatie uitstekend.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 8
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 9
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Als je in Flevoland een huis wil kopen, raden wij de dames van Carpe Diem makelaardij zeker aan. Altijd bereikbaar voor vragen o.a. via WhatsApp. Alle stappen bij de aankoop worden begeleid op de manier die wij als heel professioneel en fijn hebben ervaren.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
6
/10
Persoonlijke aandacht 8
Bereikbaarheid 8
Anoniem,

Positieve punten:

Attent, reageren snel, heel vriendelijk en behulpzaam. Soms wat gehaast op onderdelen, hierdoor heb ik wel een en ander moeten controleren. Deze items werden overigens snel opgepakt en gecorrigeerd.

Verbeterpunten:

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: De Redepassage 19, 8254 KC Dronten

E-mail: info@carpediemmakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0321311629
KvK: 72601957

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Carpe Diem Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan