8
/10
Service en begeleiding 8
Deskundigheid 8
Klantvriendelijkheid 8
anoniem,

Positieve punten:

Door het hele traject van verkoop ervaarde ik goede communicatie. Victor ken ik ook al langer en ik heb een goede band met hem, dit maakte het voor mij misschien ook wat makkelijker. In de aanloop naar de verkoop hadden we goede gesprekken gehad en goed de opties overwogen die zich voordeden. Hij gaf goed aan wat de uitdagingen waren en waar we rekening mee moesten houden. Ook de begeleiding na de verkoop was heel goed. Deelen heeft echt goed ingespeeld op de berichtgeving en het communiceren in deze tijd en omstandigheden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Torenstraat 47, 3764 CL Soest

E-mail: soest@deelen.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0356015360
KvK: 32077770

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Deelen Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan