9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Mevr. Kersten,

Beoordeling:

Fijn, adequaat, vriendelijk, professioneel en deskundig. Ik ben volledig ontzorgd, ben goed meegenomen in het proces, aangezien dit de eersts keer voor mij was om mijn huis via een makelaar te verkopen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Deelen Makelaars:

Dank je wel voor het mooie cijfer! Het is onze passie om onze klanten geheel te ontzorgen en te begeleiden in het verkooptraject. En als we dan deze beoordeling lezen zijn wij daar in geslaagd en dat doet ons goed. Wij wensen je alle goeds toe en veel geluk op je nieuwe bijzondere woonplek.

Adres: Torenstraat 47, 3764 CL Soest

E-mail: soest@deelen.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0356015360
KvK: 32077770

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Deelen Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan