10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Mevr. Sneijder (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Ik heb de laatste drie jaar door omstandigheden meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van deze makelaar. Ze hebben me heel goed geholpen met het zoeken en verkopen van mijn woning en kantoorpand. Ook de aankoop van de nieuwe woning was voor mij zorgenvrij . Een aanrader!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Deelen Makelaars:

Daar zitten we dan met blosjes op onze wangen. Wat een leuke woning hebben we aangekocht voor u. We zagen de woning online komen en wisten gelijk dat dit de juiste match moest zijn. Super dat het allemaal gelukt is.

Adres: Torenstraat 47, 3764 CL Soest

E-mail: soest@deelen.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0356015360
KvK: 32077770

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Deelen Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan