9
/10
Kwaliteit 9
Snelheid van reageren 9
Marktkennis 9
Dhr. Jan Gosselink,

Positieve punten:

Het verkopen van het huis is goed gegaan. In de eerste fase lukte het niet meteen maar in de tweede fase is dit alsnog goed gelukt. Pascal kende de huizen in de omgeving goed. Ook is hij heel betrouwbaar en komt hij de afspraken altijd goed na. Hij weet veel van zijn vakgebied en neemt ook veel uit handen wat ook weer heel fijn voor mij was.

Verbeterpunten:

Het afrondproces miste ik een beetje, hij had wel een leuk cadeautje maar nadat het huis verkocht was is hij niet even langsgekomen om afscheid te nemen en een bak koffie te drinken ter afsluiting.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Richtersweg 368, 6865 GV Doorwerth

E-mail: contact@degelderschemakelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0317844639
KvK: 69041520

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Geldersche Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan