10
/10
Kwaliteit 10
Snelheid van reageren 10
Marktkennis 10
Dhr. Cappon,

Positieve punten:

Pascal heeft ons echt goed meegenomen in het proces, hij wist echt alle kleine lijntjes. Zijn aanpak was heel persoonlijk. Hij is goed in staat zichzelf te blijven, dit doet hij door zakelijk te blijven maar toch een persoonlijke band en vertrouwen te creƫren. Daar ben ik echt heel tevreden over. Daarnaast gaf hij veel inhoudelijk advies denk hierbij aan voorstellen, financiƫle zaken, onderhandelingen en de verdere details. Nergens heeft Pascal de kantjes vanaf gelopen. Heb nu 3 woningen verkocht maar dit was echt veruit de beste makelaar waar ik mee gewerkt heb. We hebben zijn adviezen opgevolgd en mede door hem zelfs 20% boven de vraagprijs kunnen krijgen. Hij heeft waargemaakt wat hij allemaal beloofd had!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Richtersweg 368, 6865 GV Doorwerth

E-mail: contact@degelderschemakelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0317844639
KvK: 69041520

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ā€˜ā€™verhaalā€™ā€™ met een bedrijfsvideo, reviewvideoā€™s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Geldersche Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiƫle) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan