10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Sarah Summerfield (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Andrew is een topmakelaar die weet waar hij het over heeft en duidelijk veel plezier heeft in zijn werk en het helpen van mensen met de aan- en/of verkoop van hun huis. Geen moeite was voor hem teveel - om ons te helpen met het zoeken van een nieuw huis heeft hij vele kilometers moeten maken en dat deed hij altijd zonder morren, zeer bewonderenswaardig. Tevens is hij op alle fronten heel makkelijk benaderbaar én gewoon hartstikke gezellig dus een afspraak met hem maken is absoluut geen straf!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Makelaardij De Nederlanden:

Lieve Sarah en Lodewijk, Het was een plezier om samen op zoek te gaan naar jullie nieuwe huis! Ik kom graag een keer kijken als het af is! groeten, Andrew

Adres: Bosboom Toussaintstraat 54, 1054 AV Amsterdam

E-mail: info@denederlanden.eu Website: Bezoek de website
Telefoon: 020-5893070
KvK: 34216139

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Makelaardij De Nederlanden heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan