10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Dhr. R.de Jong,

Beoordeling:

Hugo Jonkhoff is uiterst professioneel in de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van de verkoop. Hij is realistisch, betrouwbaar en komt zijn afspraken altijd punctueel na. Hij houdt ons nauwgezet op de hoogte van de stappen in het proces. Wat hem extra bijzonder maakt is zijn enthousiasme en vakkundige detaillering: alles voor de verkoop is tot in de puntjes door hem verzorgd. Bovendien: we hebben ook veel plezier tijdens de spanning van het verkoopproces met hem gehad. Hij heeft ons huis snel en boven de vraagprijs verkocht.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van De Oude Stad makelaardij:

Beste Roel en Lieneke, Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over mijn dienstverlening. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de snelle verkoop en het mooie verkoopresultaat. Dank voor de prettige samenwerking gedurende de verkoop. Heel veel geluk in jullie nieuwe huis buiten de stad. We treffen elkaar binnenkort bij de levering van jullie appartement. Dank voor de mooie beoordeling. Hugo Jonkhoff

Adres: Jacob Burggraafstraat 70, 1018 WA Amsterdam

E-mail: info@deoudestadmakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 020-612 87 97
KvK: 62440969

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Oude Stad makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan