10
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Mevr. J.van der Klooster,

Beoordeling:

Prettig in de omgang. Zeer behulpzaam. Denkt mee. Goed bereikbaar via telefoon, mail, Whatsapp. Fijn dat het een eenmanszaak is, zo heb je altijd met dezelfde persoon contact.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van De Oude Stad makelaardij:

Heel hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de prettige samenwerking. We kunnen terug kijken op een snelle en goede verkoopperiode met meerder belangstellenden en biedingen op uw appartement. Veel succes met de verhuizing en veel plezier in uw nieuwe woning. We treffen elkaar binnenkort bij de inspectie en de levering van uw appartement. Met vriendelijke groet, Hugo Jonkhoff (Register Makelaar)

Adres: Jacob Burggraafstraat 70, 1018 WA Amsterdam

E-mail: info@deoudestadmakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 020-612 87 97
KvK: 62440969

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Oude Stad makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan