10
/10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Mevr. Brigitte Noordegraaf ,

Positieve punten:

Ik zou dit makelaar kantoor zeker aanbevelen omdat zij zeer deskundig zijn. Ik kreeg echt het gevoel dat Hugo met mij als persoon meedacht. Hij levert echt maatwerk advies op datgene wat voor jou als mens belangrijk is. Hij luistert goed naar je en weet dat ook weer goed te vertalen naar jou wensen. De buurt waar ik kwam te wonen was volledig nieuw voor mij. Maar ik ben uitermate goed op de hoogte gebracht van de hele omgeving. Ik kreeg erg het gevoel dat Hugo het belangrijk vind om echt iets te betekenen voor zijn klanten.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van De Oude Stad makelaardij:

Beste Brigitte, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze aankoopdienstverlening. Wat leuk dat we na diverse appartementen gezien te hebben deze mooie woning voor je hebben kunnen aankopen. Geniet van het mooie uitzicht op de Amstel. Veel woonplezier. Met vriendelijke Hugo Jonkhoff

Adres: Jacob Burggraafstraat 70, 1018 WA Amsterdam

E-mail: info@deoudestadmakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 020-612 87 97
KvK: 62440969

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Oude Stad makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan