9
/10
9 Integer
9 Meedenkend
9 Persoonlijk

Nella van Wijgerden

positieve punten:

Ik vind De woonmaat makelaardij heel betrouwbaar en altijd goed betrokken bij alles at in het proces allemaal gebeurde. Daarnaast zijn ze ook altijd positief gestemd en de beschikbaarheid is ook zeer goed. Ook hebben ze een adviserende rol wat ik zelf goed vind, naast de goede begeleiding die ik heb gekregen was de communicatie ook helder. Het hele proces zat gewoon perfect in elkaar alles liep gewoon vlekkeloos.

reactie

We hebben lang moeten zoeken maar uiteindelijk een prachtige plek gevonden. Het contact was/is nog steeds heel prettig. Dank daarvoor.

Reactie van De Woonmaat Makelaardij

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Woonmaat Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan