Driessen Woningmakelaars

Driessen Woningmakelaars: uw makelaar op de Veluwe

Wij bieden al meer dan 10 jaar top kwaliteit service voor iedereen. Je staat op het punt om een woning te verkopen of kopen. Een spannend moment en iets wat je niet vaak doet in je leven. Het is een moment waarop je gaat dromen over een nieuw (t)huis. Maar het draait ook om praktische vragen over je nieuwe woonomgeving, jouw woonwensen en de waarde van de woning. Je verdient op dat moment het beste advies van een deskundige gids. Begeleiding van iemand die zich verdiept in je persoonlijke wensen. Een persoon die je helpt bij het maken van de juiste keuzes. In dit geval staat team Driessen voor je klaar!
Onze beoordeling 9.2 / 10
95 beoordelingen
95 beoordelingen
filter

95 klantbeoordelingen

99 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
7
/10
Deskundigheid 7
Lokale marktkennis 7
Prijs / kwaliteit 7
Service en begeleiding 8
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

De makelaar en de dames van kantoor zijn goed bereikbaar en de communicatie verloopt vlotjes. De makelaar komt zijn afspraken na en is altijd op tijd. Het verbeterpuntje zit in het actief aantrekken van kijkers om zoveel mogelijk potentiele kopers tegelijkertijd naar de woning te halen om zo een zo goed mogelijke prijs voor de woning te kunnen onderhandelen

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Driessen Woningmakelaars is een geweldig makelaarskantoor! Als je zelf makelaar/taxateur bent, ben je behoorlijk kritisch als je je eigen woning gaat verkopen. Gelukkig zijn wij volledig ontzorgd door Mireille en haar team. Altijd bereikbaar en zeer vriendelijk en begripvol. De verkoop van onze woning verliep heel soepel en gestroomlijnd, mede dankzij de binnendienst. Wij danken André, Mireille, Marlise, Anne-Wil en Kirsten voor de succesvolle verkoop van onze woning!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 8
Prijs / kwaliteit 9
Dhr. Sjoerd ten (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Driessen woningmakelaars zijn deskundig, professioneel en toegankelijk. Ze kennen de markt en konden mij in no-time helpen aan een woning/appartement die aan mijn eisen voldeed. Door het snelle schakelen en de goede beschikbaarheid, werd ik meegenomen in het gehele koopproces, wat resulteerde in mijn eerste woning

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Dennis De Graaf,

Beoordeling:

Prettig en direct contact met Mireille. Je staat er niet alleen voor. Je wordt goed begeleid, van begin tot eind. Van voorbereiding voor de presentatie voor een professionele fotoshoot, tot het bespreken van de strategie voor de verkoop. Gedurende het verkoopproces word je keurig en correct op de hoogte gehouden. Top makelaar! Mijn woning is met succes en naar tevredenheid van verkoper en koper verkocht! Aanrader!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
Mevr. M. Kingma-Veltrop,

Positieve punten:

Ik kende de makelaar al maar dit was de eerste keer dat we hen vroegen voor de verkoop van onze woning. We zijn bijzonder tevreden met deze keuze, de verkoop van ons huis was toch een stressvolle periode maar met de begeleiding van Driessen is dit erg meegevallen. Allereerst is de communicatie erg prettig, geen bla bla verhaal maar direct to the point. Alles dat van belang is werd doorgenomen en daarbij waren ze altijd bereikbaar voor vragen, dat was heel prettig!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Arnhemseweg 538d, 7361 CN Beekbergen

E-mail: info@driessenmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 055 843 12 49
KvK: 63631083

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Driessen Woningmakelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan