Duttendael Makelaars

Welkom!

Duttendael NVM Makelaars ligt midden in de wijk Duttendel aan het Han Stijkelplein grenzend aan de rand van de duinen. Wij hebben een klein team met 5 medewerkers gespecialiseerd in aankoop-verkoop, huur- verhuur en hypotheken en verzekeringen. Wij zijn werkzaam in het gebied Den Haag en omstreken, zoals Wassenaar, Voorburg, Rijswijk en Leidschendam.
Onze beoordeling 9.1 / 10
24 beoordelingen
24 beoordelingen
filter

24 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Mevr. Annemieke Vermeulen,

Positieve punten:

Meedenkend, adequaat regerend, persoonlijke aanpak, vertrouwen wekkend.

Verbeterpunten:

Benoemen

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
anoniem,

Positieve punten:

Relaxte makelaar met vriendelijk personeel. Het was fijn dat het geen gladde makelaars waren en om een keer een vrouw als makelaar te hebben. Ze waren altijd netjes op tijd en hebben ons goed begeleid. Contact liep heel soepel, vaak via de mail maar ook via WhatsApp ging dit snel.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
Mevr. Marjan,

Positieve punten:

Duttendael is nog bezig voor ons. Wij hebben de opdracht gegeven om ons huis te verkopen. De reden dat we voor Duttendael hebben gekozen is dat we de makelaar al kende van 30 jaar geleden voordat dit Duttendael werd. Toen ging het heel goed en we hielden contact waardoor het voor ons vanzelfsprekend was om hier weer voor te kiezen. De communicatie vanuit Duttendael is vaak goed maar niet altijd, soms heb ik het idee dat we langs elkaar heen praatte. Ook hielp ze bij de aankoop van een nieuw huis. Aan het begin was het lastig dat er op die manier meerdere opdrachten door elkaar heen gingen. Verder ben ik heel tevreden. Ze heeft ons erg goed geholpen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van duttendaelmakelaars.nl:

Dankjewel voor deze mooie beoordeling Marjan. Al zijn we er nog niet, er wordt hard aan gewerkt en we gaan voor een fantastisch eindresultaat !
9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Dhr. Barry de Zwart,

Positieve punten:

Duttendael is er het hele traject van de verkoop bij geweest en dit is heel goed gegaan. De communicatie met ze was ook goed. Ze belde vaak op en lieten zo steeds van alles weten. Uiteindelijk hebben ze ook een adviesprijs opgesteld van het huis, dit is ook voor deze prijs verkocht. Dat laat zien dat ze weten wat de markt doet en er goed op in kunnen spelen. Als ik nog een keer een huis ga verkopen doe ik dat zeker nog een keer via Duttendael!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van duttendaelmakelaars.nl:

Dankjewel! We hopen je inderdaad nog een keer terug te zien, ook wij vonden het een prettige samenwerking :-)
9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Mevr. Lies Reusen,

Positieve punten:

Ik heb via Duttendael een goed appartement gevonden die past bij waar ik naar op zoek was. Alles werd goed voor me geregeld, ik hoefde zelf niets te doen. Ik kon ook goed opschieten met Duttendael. Ze haalden echt het beste voor mij eruit. Daarnaast was de kennis die ze hadden ook heel goed. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen dit zou aanbevelen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van duttendaelmakelaars.nl:

Lies, wat leuk om te horen! Dankjewel! We hopen dat je nog heel lang en met heel veel plezier daar blijft wonen

Adres: Han Stijkelplein 15, 2597 NS 's-Gravenhage

E-mail: info@duttendael.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703065960
KvK: 75671794

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Duttendael Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan