8
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
Ellie,

Positieve punten:

Dit is de derde keer dat ik met DVA in zee ben gegaan. Ze hielpen me elke keer goed bij de verkoop. Ik voelde me ook op mijn gemak bij de makelaar. Het is een heel leuk team die goed helpt en altijd bereikbaar is. Helemaal geen problemen gehad met DVA.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van dvamakelaars.nl:

Beste Ellie en Peter, dank voor de mooie review, wij vonden het fijn jullie wederom te mogen helpen met de verkoop van jullie woning. Nogmaals dank hiervoor. Voor straks heel veel plezier in jullie nieuwe huis! Wij gaan elkaar zeker nog zien. Groeten Team, DVA Makelaars Pascal, Patty en Tineke

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan