9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 9
Bert van der Velde,

Beoordeling:

Wij hebben onze woning via DVA Makelaars verkocht, goede voorlichting, fijne samenwerking, mooie foto's op Funda. Dit alles resulteerde in een snelle verkoop van de woning. DVA Makelaars heeft de bezichtigingen keurig en vakkundig laten verlopen, ook tips gegeven om de verkoop zo snel mogelijk te verkopen. Ook de administratie ondersteuning vanuit het kantoor van DVA Makelaars was uitermate vriendelijk en accuraat.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van dvamakelaars.nl:

Wat een fijne beoordeling, hier doen wij het voor. De samenwerking hebben wij ook als erg prettig ervaren. Het was fijn schakelen en de communicatie was in onze ogen erg prettig. Wij wensen jullie beide heel veel woonplezier en geluk toe in de nieuwe woning. Wellicht tot ziens. Team DVA Makelaars, Tineke, Pascal en Patty

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan