10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 9
Julius Schoemaker,

Beoordeling:

De beste makelaar die je kunt wensen! Wij hebben ons huis gekocht en verkocht met DVA. Onze ervaring is dat DVA zeer deskundig is, korte lijntjes, leveren topwerk met zeer prettige persoonlijke betrokkenheid en mooie foto's. DVA zouden we zeker iedereen aanraden!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van dvamakelaars.nl:

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie blij zijn met onze dienstverlening. Wij hebben samen gewerkt met als resultaat een mooie verkoop en aankoop, mede door het snelle schakelen vanuit jullie. Wij wensen jullie dan ook heel veel woonplezier en geluk in jullie nieuwe woning. Mochten wij ooit weer iets voor jullie kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Team DVA Makelaars Tineke, Pascal en Patty

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan