10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Mevr. Sonja de Jong,

Positieve punten:

Vriendelijk en ontspannen ontvangst. Er was ruimte voor vragen stellen en tijd om even op jezelf de ruimte in je op te nemen.

Verbeterpunten:

De bezichtigingen waren achter elkaar ingepland. Dat is logisch bij veel interesse, maar het was fijner geweest als er wat meer tijd was geweest. Dan konden we langer genieten van (hopelijk) ons nieuwe huis!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Sonja, Dank voor de review. Het is altijd fijn om een terugkoppeling te krijgen. In dit geval naar aanleiding van een bezichtiging op een woning. Het zijn hectische tijden op de Woningmarkt. Veel kijkers melden zich op (te weinig) woningen. Bij DVA Makelaars nemen wij iedere kijker serieus, vandaar dat we ook iedereen laten kijken op een woning. Veel makelaars stoppen met bezichtigen bij x aantal kandidaten. Wij bij DVA Makelaars niet. Hierdoor is de tijd soms (helaas) iets beperkt. Het is vaak mogelijk op een 2e keer te kijken op een woning. Altijd even bellen met ons kantoor op 072-520 20 51, dan proberen we een oplossing hiervoor te vinden :-) Succes met de overweging, het zou zomaar jullie nieuwe huis kunnen worden. Met vriendelijke groet, DVA Makelaars Pascal van Aalst

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan