9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Mevr. M.Vreeker ,

Positieve punten:

professioneel, klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Miranda, bij DVA Makelaars zijn wij altijd blij als als wij een terugkoppeling krijgen inzake onze service. Wij zijn dagelijks in de weer om de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog niveau uit te dragen. Dit zien mensen terug bij een bezichtiging op een woning, maar ook bij de verkoop van hun huis of de aankoop van hun toekomstige woning. De reactie is lovend, dat geeft ons een goed en warm gevoel. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen die jullie ons gegeven hebben, wij vonden het prettig om de verkoop van jullie woning te mogen doen. Wij gaan elkaar zeker nog zien in de toekomst. Voor straks heel veel plezier in jullie nieuwe woning. Groeten Team DVA Makelaars, Pascal, Patty en Tineke

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan