10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Dhr. Niemeijer (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Een goud eerlijke makelaar, die een no-nonsense mentaliteit grandioos weet te combineren met expertise en passie. Deze makelaar is authentiek en expert, en kan heel goed aanvoelen wat je wensen zijn, zonder daarbij dagdromen te verkopen. Altijd goed bereikbaar, denkt goed mee, is flexibel en creatief en gelukkig geheel gevrijwaard van gladde praatjes. En dat voor een eerlijke prijs. Wij hadden echt het gevoel er samen voor te staan, en als we ook maar een kleine vraag hadden stonden Tineke en Patty altijd paraat. Bij het bezichtigen van een potentieel huis hadden we altijd het gevoel er samen als team te staan. Deze makelaar is een absolute aanrader.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan