9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 9
Mevr. Saskia van der Ham (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Ben heel goed geholpen met het kopen van een huis en het verkopen van mijn appartement. alles verliep soepel en ze zijn altijd bereid om je te helpen. vriendelijk in de omgang. en met verstand van zaken, zeker aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Saskia, Wat fijn te horen dat je blij bent met onze dienstverlening. Wij vonden de samenwerking ook erg fijn, konden snel schakelen en dit heeft tot een goed resultaat geleid. Wij wensen je heel veel woonplezier toe in de nieuwe woning. Team DVA Makelaars Tineke, Pascal en Patty.

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan