10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Familie Tromp,

Positieve punten:

Al bij het eerste gesprek hadden wij meteen een goed gevoel! Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. We kregen goede tips om onze woning klaar te maken voor de verkoop, en al snel konden er foto’s gemaakt worden. We werden tijdens het verkoopproces steeds netjes op de hoogte gehouden door Tineke, Pascal en Patty, dit vonden wij erg fijn! Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken ook met je mee! Alles werd van a tot z geregeld en snel ook! Korte lijntjes en veel duidelijkheid! Ook was DVA onze aankoopmakelaar en dankzij hun goede hulp hebben we binnen een kort termijn toch onze nieuwe woning kunnen kopen! Er werd snel gereageerd als we een woning wilde bezichtigen en Patty op kantoor maakte meteen een afspraak voor ons. En er stond dan altijd iemand klaar die mee ging naar de bezichtiging. Er werd met ons mee gedacht en met vragen of hulp konden we altijd terecht! Ook na ons geaccepteerde bod zorgde DVA dat het aankoop proces prima verliep. Wij zijn erg tevreden & raden DVA zeker aan! Wij vinden het een top team!

Verbeterpunten:

-

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Kelly en Sandro, De verkoop van jullie woning vonden wij erg leuk om te doen! Vooral omdat jullie zo goed onze verkooptips hadden opgevolgd. Hierdoor zag jullie woning er tiptop uit!! Respect voor jullie om de woning zo netjes te presenteren ondanks jullie grote gezin en de drukte. Gelukkig met een goed resultaat!! Wij zijn blij voor jullie!

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan