10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Wij zijn zeer tevreden over DVA als aankoopmakelaar! Wat een fijn team om mee op zoek te gaan naar een woning! Als wij een bezichtiging wouden doen werd dit meteen voor ons geregeld, er stond er altijd iemand klaar om mee te gaan! Ook Patty op kantoor hoefde we maar te bellen en het werd geregeld! Dankzij de goede hulp hebben we nu onze nieuwe woning kunnen kopen. We zijn ook erg blij dat het team van DVA na het geaccepteerde bod betrokken blijft en helpt om het gehele aankoopproces succesvol te laten doorlopen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Hoi Sandro en Kelly, Wat fijn dat het gelukt is om binnen de korte termijn die we hadden een woning te bemachtigen en dat in jullie vertrouwde omgeving! Heel leuk!! Wij wensen jullie heel veel woonplezier.

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan