10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Het is een klein kantoor waardoor er persoonlijk contact is. Er zijn korte lijnen waarmee het snel schakelen is. Samen zijn we tot een goed onderbouwd bod gekomen waarmee we ons nieuwe huis hebben gekregen. Bedankt voor de fijne samenwerking en nu ons huidige huis verkopen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Jos en Bianca, Wij zijn ook heel blij dat het gelukt is met de aankoop!! Het was heel leuk om jullie te mogen begeleiden. Wij hopen dat jullie straks fijn wonen in deze mooie woning!

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan