10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Wij zijn uitermate tevreden over het gehele traject van de verkoop van onze woning, dit begon al met een prettig gesprek met Pascal. Hij wist het huis op juiste waarde te schatten en hij (en de rest van het team, Tineke & Patty) heeft ons tijdens het gehele proces ontzorgd. Ondanks de afstand voelde we ons toch nauw betrokken bij de verkoop. Dus mocht je op zoek zijn naar een makelaar in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Heerhugowaard moet je bij DVA makelaars zijn!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Alle collega's van DVA Makelaars hebben de samenwerking ook als erg prettig ervaren. Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor. Wellicht tot ziens, Tineke, Pascal en Patty

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan