10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Dhr. Mathijs,

Beoordeling:

We've used DVA Makelaars for both buying and selling a house in the Alkmaar area. Being a local, I expected not needing much help, but they've shown their true expertise knowing just which houses to visit and how to effectively sell one. The folks at DVA are always available for questions and support, even on weekends and later at night. And, most importantly, they take away the hard parts that you need to arrange for buying and selling a house. And they do it all with a friendly smile! Very greatful for their help, definitely recommended as a realtor. (Vertaald door Google) Wij hebben DVA Makelaars ingeschakeld voor zowel aan- als verkoop van een woning in de omgeving Alkmaar. Omdat ik een local was, verwachtte ik niet veel hulp nodig te hebben, maar ze hebben hun ware expertise getoond door te weten welke huizen ze moeten bezoeken en hoe ze er effectief een kunnen verkopen. De mensen van DVA zijn altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning, ook in het weekend en later op de avond. En, belangrijker nog, ze nemen de lastige zaken weg die je bij het kopen en verkopen van een huis moet regelen. En ze doen het allemaal met een vriendelijke glimlach! Zeer dankbaar voor hun hulp, zeker een aanrader als makelaar.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Matthijs en Rocky, Wow.. dat zijn nog eens mooie woorden. Hier doen wij het allemaal voor, tevreden klanten! Hartelijk dank voor de mooie review, zijn we erg blij mee. Wij vonden het erg fijn om jullie te mogen helpen met het kopen van een woning en de verkoop van jullie appartement in Alkmaar. Voor straks heel veel plezier in jullie nieuwe woning. En nogmaals dank voor de Limoncello, erg attent ;-) Groeten, Team DVA Makelaars, Pascal, Patty en Tineke

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan