10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
r nachbar,

Beoordeling:

Tineke, Pascal en Patty hebben ons erg goed geholpen bij de zoektocht naar een huis in Alkmaar. Tineke en Pascal stellen doortastende vragen tijdens een bezichtiging en laten ook weten als je vooral geen bod moet uitbrengen. Dat is prettig! En Patty is een topper die bezichtigingen altijd super snel fixt, heel fijn! Al met al is het ons gelukt om in deze krappe markt een huis te kopen. Dat is mede te danken aan DVA. Dank jullie wel!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van DVA Makelaars | Dapper & van Aalst:

Beste Robert en Pauline, fijn dat het gelukt is om voor jullie een huis te kopen in Alkmaar, vooral in deze krappe Markt. Ik weet zeker dat jullie er iets moois van gaan maken. Dank voor de fijne review, het was erg leuk om met jullie dit zoekavontuur aan te gaan. Veel plezier straks in jullie nieuwe woning, wij houden contact. Groeten Pascal, Patty en Tineke | DVA Makelaars

Adres: James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar

E-mail: info@dvamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0725202051
KvK: 37126723

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
DVA Makelaars | Dapper & van Aalst heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan