Flox

Onze score op basis van 97 beoordelingen
9.6 / 10
97 beoordelingen

Vind jouw ideale baan bij de mooiste club van Veenendaal

Werk is een groot onderdeel van je leven. Jammer als je dat met tegenzin doet! Daarom helpen wij je graag met zoeken naar een club waar jij echt op je plek zit. 

De één komt tot zijn recht als keeper en de ander is een goede linksvoor. Om de ideale positie voor jou te vinden, luisteren we naar jouw verhaal. Welk werk wil je graag doen? En welk werk kun je doen? Bij Flox in Veenendaal gebruiken we ons grote netwerk in de regio om de perfecte baan voor jou te vinden!

Bij onze club sta jij centraal. We gaan
 als geen ander keihard voor jou aan de slag om die mooie nieuwe baan te vinden. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal en bieden altijd een luisterend oor. Mogen wij je helpen een baan te vinden die bij je past? 
 

lees meer
  • Persoonlijk
  • Regionaal
  • Fanatiek
  • Lange termijn
Flox
Vendelier 2G
3905 PA Veenendaal
0318 255 300 info@flox.nl
Flox

Vendelier 2G 3905 PA Veenendaal
0318 255 300 info@flox.nl
Bezoek de website

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Flox heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan