9
/10
Kwaliteit 8
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
Communicatie 10
A. de Blaaij,

Positieve punten:

In november 2014 hebben wij een busje gehuurd om onze dochter te verhuizen van een studentenkamer naar een studenten huis. Wij hebben die keer de klantvriendelijke benadering van dit verhuur bedrijf mogen ervaren. Toen onze zoon onlangs ging verhuizen van het ene huis naar het andere adviseerden wij hem een busje bij van 't Hart te huren en wederom: een zeer klantvriendelijke benadering. Hulde aan deze mensen. (in het bijzonder aan de mevrouw die ik aan de telefoon had op 24 juli)

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Adres: Kortekade 82-96, 3062 GW Rotterdam

E-mail: info@hartautoverhuur.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 010-4520333
KvK: 24280942

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Van `t Hart Autoverhuur B.V. heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan