10
/10
Service 10
Kwaliteit 10
Deskundigheid 10
Dhr. Henk de Reus,

Beoordeling:

Het contact vooraf was bijzonder prettig. Geen gladde verkooppraatjes, geen druk op de koop, of prijzen waarvan nog eens 50% af gaat (zoals bij de Keukenconcurrent en de Keukenkampioen), maar direct de juiste prijzen. Uiteindelijk gaven we minder geld uit dan bij de grote concurrenten en we hebben nog meer kwaliteit ook. Ook een pre is dat Ben uit ervaring weet waarover hij praat. We kregen goede technische adviezen waardoor de gekozen apparatuur goed is afgestemd op onze situatie. Het plaatsen van de keuken ging vlot en secuur. We zijn blij met de gekozen keuken en met onze keuze voor de plaatselijke keukenleverancier. Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Castricummer Werf 136, 1901 RS Castricum

E-mail: info@interdesignkeukens.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0251653367
KvK: 37054459

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Interdesign Keukens heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan