Job Makelaar

Onze score op basis van 5 beoordelingen
8.6 / 10
5 beoordelingen

Wij bemiddelen mensen, géén CV’s.

Wij gaan die uitdaging aan om tijdens een oriënterend gesprek zoveel mogelijk informatie te verzamelen zodat wij, sterk in combinatie met ons onderbuikgevoel, de beste match kunnen maken gebaseerd op vakinhoudelijke kennis en skills, relevante ervaring en specifieke karaktereigenschappen.

Onze kracht ligt voornamelijk in de persoonlijke benadering. Wij willen weten wat jou beweegt, waar ligt jouw kracht en waarin kun jij jezelf eventueel nog ontwikkelen. Wij graven net even dieper dan gebruikelijk en kruipen onder je huid. Dan pas weten we wat jouw ambities zijn en waar jij gelukkig van wordt en heeft een match een grotere kans van slagen!

Neem contact op, we maken er werk van

lees meer
  • Het juiste DNA
  • Solicitatie advies
  • Persoonlijke benadering
  • Van “gelukkig-ik-heb-werk” naar “werkgeluk”!
Job Makelaar
Eerste Industrieweg 15 B
5451 GV Mill
0485 211509 info@jobmakelaar.nl
Vestiging Eindhoven
Esp 260 A
5633 AC Eindhoven
0485 211509
info@JobMakelaar.nl
Job Makelaar

Eerste Industrieweg 15 B 5451 GV Mill
0485 211509 info@jobmakelaar.nl
Bezoek de website

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Job Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan