10
/10
Deskundigheid 10
Communicatie 10
Lokale marktkennis 9
Natalie Pater,

Positieve punten:

Wij hebben Dick leren kennen als een betrouwbare, flexibele, transparante makelaar, die goed luistert naar de wensen (en eisen) van zijn klant, die met je meedenkt, zich volledig voor je inzet en meer voor je doet dan je verwacht. Hij doet wat hij zegt, staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt, heeft tijd voor een informeel praatje en levert maatwerk met een persoonlijk tintje. Jammer dat hij eerlijk is, wij moesten heel veel opruimen van hem om de juiste foto’s te kunnen maken (haha). Kortom een zeer fijne, kundige, betrokken en gezellige makelaar. Dus twijfel niet lang en bel hem!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Gasthuisstraat 8, 3771 HE Barneveld

E-mail: info@karaktermakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0342745790
KvK: 08148503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Karakter Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan