8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Lokale marktkennis 8
De heer van Dijk,

Beoordeling:

Ik heb Karakter Makelaars als kopende partij leren kennen. Ik zou Karakter Makelaars aanbevelen voor de persoonlijke tint die Dick in zijn werkwijze toepast. Hoewel Dick 'alleen' werkt was hij gedurende het aankoopproces altijd goed bereikbaar. Per telefoon of whatsapp liet een antwoord van Dick altijd maar hooguit (!) enkele minuten op zich wachten.

Verbeterpunten:

Tijdens het aankoopproces zijn we tegen enkele 'verwarringen/onduidelijkheden' aangelopen. Grotendeels door onervarenheid van mij als koper. Echter zou Dick als ervaringsdeskundige tijdens het aankoopproces wat mij betreft duidelijker de leiding mogen nemen in de te nemen stappen. Ook als dit resulteert in teleurstellingen bij verkoper of koper. Misverstanden tussen beide partijen kunnen op deze wijze wellicht worden voorkomen. Dick, hoewel je in deze situatie natuurlijk als makelaar aan de kant van de verkopende partij stond, bovenal heel erg bedankt voor het zaken doen! We wonen op een heerlijke plek :)

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Gasthuisstraat 8, 3771 HE Barneveld

E-mail: info@karaktermakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0342745790
KvK: 08148503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Karakter Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan