8
/10
Kwaliteit 8
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Resultaat 8
Mr. Amit,

Positieve punten:

De mensen van Koegler zijn binnen gekomen en zijn begonnen om de oude vloerbedekking eruit te halen. Dat viel niet mee want dat zat heel vast. Het viel ze ook heel erg tegen maar ze gingen toch door ondanks dat je wel eens de indruk kreeg dat ze andere spullen nodig hadden. Uiteindelijk is het gelukt en hebben ze de nieuwe vloerbedekking perfect gelegd. Ze gingen pas om 23.00 uur weg. Een heel goed bedrijf met een aantal kenwoorden. betrouwbaar, deskundig, goede adviezen, nauwkeurig en accuraat. De volgende keer ga ik zeker weer bij hun langs.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Choorstraat 51a, 2611 JE Delft

E-mail: Willem@Koeglerinterieur.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 015-2142905
KvK: 66369835

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Koegler Interieur heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan