9
/10
Kwaliteit 8
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Resultaat 9
Mevrouw Bolivia,

Positieve punten:

Tijdens het winkelen liepen we langs de zaak van Koegler. We zagen iets wat onze aandacht trok, en doordat wij al een tijd de wens hadden om de trap te laten stofferen, zijn wij naar binnen gelopen. We moesten heel even wachten, maar toen we aan de beurt waren zijn we perfect geholpen. We hebben gekozen voor vloerbedekking op de trap en hebben zelfs nog wat korting gekregen. Het stofferen van de trap ging ook goed. Ze overleggen heel goed, zelfs over wat er weggegooid moest worden. Een goede ervaring.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Choorstraat 51a, 2611 JE Delft

E-mail: Willem@Koeglerinterieur.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 015-2142905
KvK: 66369835

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Koegler Interieur heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan