Kramer Makelaardij

Totaal 4 beoordelingen
10 / 10
4 beoordelingen

Betrouwbare reviews

Onze beoordelingen

10
/10

Yvette van Tiggelen

beoordeling:

Zeer tevreden, hoog service level! Voor zowel, aankoop, verkoop en verhuur werk ik met ze en geef dit een 9+ Wordt moeite gedaan en ik krijg eerlijk advies zelfs in deze tijd waar de aanbodmarkt zo krap is.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Sandra Dijkhoff

beoordeling:

Een vriendin zocht andere woonruimte, omdat de woning waar ze zat zo lek was als een vergiet. Jochem Hesemans heeft haar fantastisch geholpen alles zo snel mogelijk rond te krijgen. Voor het weekend zijn de papieren getekend, na het weekend is deze vriendin verhuisd. @ Jochem, deze woning is voor haar een droom die uit gekomen is, dank je wel voor alle tijd en energie die je hierin gestoken hebt om dit mogelijk te maken.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Rob Hounjet

beoordeling:

Top service! Huis snel verkocht en alles goed geregeld!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Yvette Van Tiggelen

beoordeling:

Top service en altijd de extra stap... volgende keer zeker weer Thanks

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
 
Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Kramer Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan