LaClé makelaars

Onze score op basis van 57 beoordelingen
9.1 / 10
57 beoordelingen

LaClé, uw sleutel tot wonen!

Ons kantoor is sinds 2007 gevestigd in het Valkenboskwartier. Wij zijn DE specialist in deze prachtige wijk maar zijn uiteraard ook in de rest van Den Haag en omstreken actief.

Door de ruime kennis van onze gecertificeerde taxateurs en makelaars en onze jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed is ons kantoor uitgegroeid tot een full service dienstverlener. Wij hebben niet alleen kennis van de stenen maar zeker ook van marketing en sales. Zo maken wij gebruik van de beste marketingtools om uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs te verkopen. 

lees meer
  • Persoonlijke aandacht
  • Actieve makelaars
  • Al 15 jaar succesvol!
LaClé makelaars
Valkenboskade 145
2563 HA 'S Gravenhage
070-3001820 info@lacle.nl
LaClé makelaars

Valkenboskade 145 2563 HA 'S Gravenhage
070-3001820 info@lacle.nl
Bezoek de website

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
LaClé makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan