10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Dhr. Simon Hiemstra,

Beoordeling:

Het contact met Marc van makelaardij Langezaal verliep erg soepel en uit het 1e contact kreeg ik al een goed gevoel bij de aanpak en de ervaring en lokale deskundigheid. Ook het prijsaanbod was duidelijk en aanvullende service door derden werd vlot en goed geregeld. Ook positieve ervaring met secretariaat. De dames waren altijd goed op de hoogte van de voortgang en van de afspraken met de makelaar. En als iets voor mij niet duidelijk was werd dat goed uitgelegd. Ook werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het verkooptraject en koppelde Marc altijd netjes en tijdig terug om even ruggespraak te houden. Kortom: een 10.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Schenkkade 209, 2595 AT 's-Gravenhage

E-mail: info@langezaal.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703851101
KvK: 27075250

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Langezaal NVM Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan