10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Mevr. Corine Roorda (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Zonder Suzanne van Langezaal makelaars hadden wij dit huis niet kunnen kopen. Ze gaf ons advies over de buurt, de kwaliteit van het huis en wat een realistisch bod kon zijn. Ook heeft ze ons uitleg gegeven over het tekenen van het contract, de bedenktijd, een goede taxateur en bouwkundige keuring. We hebben ongeveer 10-15 huizen bezichtigd, en dit was het huis wat we het liefst wilde hebben. Suzanne was altijd goed bereikbaar en hebben het contact met de verkopende partij verzorgd, hierdoor nam ze een hoop uit handen van de kopers. Toen Suzanne op vakantie was nam haar collega Michelle het van haar over, waardoor wij verder konden gaan met bezichtigen en bieden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Schenkkade 209, 2595 AT 's-Gravenhage

E-mail: info@langezaal.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703851101
KvK: 27075250

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Langezaal NVM Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan