3
/10
Deskundigheid 3
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 1
Service en begeleiding 1
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Zeer onprofessioneel. Je maakt een afspraak met een makelaar, daar heb je een eerste gesprek mee en een goed gevoel. Daarom besloten ermee in zee te gaan. Er was wat haast bij de verkoop maar na 2 weken niks gehoord te hebben zelf maar contact opgenomen. De zaken werden opgenomen door andere mensen van kantoor, veel fouten van hun kant en telkens moeten vragen voor stand van zaken. Uiteindelijk mijn huis verkocht voor een goede prijs, maar met extra stress wat niet nodig had geweest. Volgende keer een andere makelaar

ik beveel dit bedrijf niet aan
Bron:

Adres: Schenkkade 209, 2595 AT 's-Gravenhage

E-mail: info@langezaal.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703851101
KvK: 27075250

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Langezaal NVM Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan