LBB Makelaars

Welkom

Wij zijn niet zomaar een goede makelaar in Tilburg; wij staan echt voor u klaar. U bent natuurlijk op zoek aan een goede makelaar, en bij een goede makelaar zijn kwaliteit en maatwerk de standaard. We zijn niet alleen werkzaam als makelaar in Tilburg, maar ook in de wijde omgeving.
Onze beoordeling 9.2 / 10
30 beoordelingen
30 beoordelingen
filter

30 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Kwaliteit 9
Snelheid van reageren 9
Marktkennis 9
Familie van Gerwen,

Positieve punten:

Ik ben heel tevreden over het verkopen van het huis. De terugkoppeling na de bezichtigingen was goed. De begeleiding tijdens het proces was ook heel fijn. Nadat de foto's waren genomen moest ik erachteraan om deze ook snel op funda te krijgen. Maar verder had LBB alles vanuit zichzelf gedaan. De indruk die LBB ook achterliet was erg goed.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Kwaliteit 10
Snelheid van reageren 10
Marktkennis 10
Mevr. Anouk Swaans,

Positieve punten:

Heel erg professioneel, ik voelde me goed bij de verkoop via Bud Brocken. Ze waren altijd bereikbaar, zowel telefonisch als per E-mail. Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Als de makelaar even niet beschikbaar was, werd dit altijd heel goed opgevangen door het team daarachter. Hij wist wat er speelde op de markt en ook hoe hij hier mee om moest gaan. Als ik nog een keer zou verhuizen zou ik zeker bij ze terug komen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Snelheid van reageren 8
Marktkennis 8
Dhr. P. van Hees,

Positieve punten:

De samenwerking met LBB was zeer positief. De service, benadering en de klantvriendelijkheid vanuit LBB was ook heel fijn. We hebben al meerdere keren gekozen voor dezelfde makelaar. Contact was altijd heel vlug, als ik mailde kreeg ik binnen 1 dag antwoord en bellen ging direct. Hij was zeer kundig en kon goed helpen bij bezichtigingen, dit was allemaal netjes uitgekomen. Hij was echt goed op de hoogte en transparant in zaken

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Kwaliteit 9
Snelheid van reageren 9
Marktkennis 9
Dhr. Rene ,

Positieve punten:

Alles ging super snel dus LBB heeft niet veel hoeven doen, maar wat ze moesten doen hebben ze goed gedaan. Ik kon ze altijd bellen en kreeg dan ook snel antwoord. Het zijn ervaren mensen met kennis van de markt.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 7
Snelheid van reageren 8
Marktkennis 8
Mevr. anoniem,

Positieve punten:

Mijn appartement verkocht en alles was oké, alleen miste ik het verkocht bord na de verkoop .

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Westpoint 190, 5038 KG Tilburg

E-mail: info@lbbwoningmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0135444333
KvK: 17220616

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
LBB Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan
2423703454600575