10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

LBB was de makelaar van het huis dat wij hebben gekocht. Omdat dit contact prima verliep hebben we LBB ook de verkoop laten doen van ons huidige huis. Bud kent de huizenmarkt goed en gaf ons goede adviezen wat uiteindelijk heeft geleidt naar een goede verkoop van ons huis. Zijn collega Angelique hielp ons ook erg goed waar het kon en dacht altijd met ons mee. Het is net of je beide personen al jaren kent. LBB is een makelaar met veel kennis en vooral prettig in de omgang voor zowel verkoper als koper.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Westpoint 190, 5038 KG Tilburg

E-mail: info@lbbwoningmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0135444333
KvK: 17220616

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
LBB Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan