Livable

Welkom bij Livable

Livable gelooft in maatschappelijke betrokkenheid. Waar leegstand de buurt raakt, kunnen geëngageerde bewoners zorgen voor een positieve wending. Zij voegen waarde toe aan het leefklimaat en zorgen dat mensen elkaar weer kunnen vinden, voor alledaagse dingen of hulp bij iets belangrijkers.
Onze beoordeling 8.5 / 10
59 beoordelingen
59 beoordelingen

59 klantbeoordelingen

97 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Communicatie 8
Prijs/Kwaliteit 8
Deskundigheid 8
J. Fischer,

Positieve punten:

Het is ideaal voor starters die niet in aanmerking komen voor sociale huur.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Communicatie 10
Prijs/Kwaliteit 7
Deskundigheid 8
Mevr. R,

Positieve punten:

Snelle afhandeling en er word met je meegedacht.

Verbeterpunten:

Een tijdelijke huurwoning hoeft natuurlijk niet perfect te zijn maar bij defecten graag eerlijkheid, achteraf achter een aantal dingen gekomen die ik graag van tevoren had willen weten. Nu begrijp ik zelf ook dat Livable er zelf misschien ook niet van op de hoogte is!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Communicatie 10
Prijs/Kwaliteit 10
Deskundigheid 10
Mevr. Jasmijn,

Positieve punten:

Het is fijn in zo’n gekke tijd dat een organisatie als dit bestaat. Ze zijn super behulpzaam en denken altijd met je mee!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
2
/10
Dhr. T. De Graaf,

Verbeterpunten:

Hele slechte ervaringen met Livable. Onvriendelijk en onprofessioneel bedrijf. Heel moeilijk contact mee te krijgen en als je contact met ze hebt behandelen ze je nagenoeg onbeschoft. Krijg naberekening van servicekosten die onduidelijk zijn en ineens velen malen hoger uitvallen dan het jaar daarvoor, heel vaag en bijna corrupt allemaal. En als je ze daarop aanspreekt krijg je een hele onvriendelijke mail terug. Ook bij andere problemen zoals lekkage of muizen overlast is er vrijwel geen normaal contact te krijgen, laat staan fatsoenlijke hulp. Ook bereken ze kosten bij het afsluiten van een huur contract die ze officieel niet mogen rekenen maar betalen dat pas terug nadat er door een organisatie (betaalikteveelhuur.nl) names veel huurders contact wordt gezocht met de advocaat van Livable. Het is echt een verschrikkelijke organisatie. Kortom, ik zou het absoluut afraden om bij ze te huren!

ik beveel dit bedrijf niet aan
Bron:
2
/10
Dhr. A.Kaymak,

Verbeterpunten:

Oplichters

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hooidrift 110, 3023 KV Rotterdam

E-mail: wonen@livable.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 085-0440800
KvK: 62063774

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Livable heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan